Adriano Goldschmied: wat denim moet zijn

Adriano Goldschmied: wat denim moet zijn

In de jeanswereld is denim de stof die zonder enige twijfel het hoogste schavotje inneemt. En de koning van denim? Dat is vast en zeker Adriano Goldschmied. Dit Italiaans mode icoon wierp zich immers in de jaren ’80 al op als autoriteit op het gebied van hoogwaardige jeansbroeken en de stof denim.

Consultant, artiest

Adriano Goldschmied is één van de oprichters van het alom bekende merk Diesel. Na de succesvolle opstart verliet hij dit iconische merk om te gaan consulteren voor tal van bekende en grote merken. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Adriano Goldschmied pakte in 2000 weer uit met een nieuw merk. Adriano Goldschmied denim. De AG Jeans collectie van dit merk is vanzelfsprekend sinds zijn lancering dan ook één van de knapste en meest kwaliteitsvolle collecties die er op de markt zijn. Op Pauw.com kan je zelf even nagaan hoe de collectie eruit ziet.

Adriano Goldschmied: kwaliteit boven

Adriano Goldschmied zou vanzelfsprekend zijn naam niet verbinden aan een merk dat de nodige standaard van kwaliteit niet haalt. De knapste wassingen die bovendien jaren goed blijven kan je terugvinden in de collectie. Ze zijn gedetailleerd afgewerkt en hebben een uitzonderlijke pasvorm. Het is dan ook geen wonder dat sterren als Eva Longoria en Oprah Winfrey gespot worden in jeans van Adriano Goldschmied. De jeans zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. Het gemeenschappelijk punt? Altijd in de hoogste kwaliteit en altijd excellent afgewerkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.