Kunstkerstbomen

Kunstkerstbomen

Kerstmis

Nog een klein poosje en dan is het weer zover. Kerstmis komt er aan. Tijd om te gaan denken wat we op tafel gaan zetten om te eten. En welke kerstartikelen gaan we aanschaffen om het interieur weer in de juiste kerstsfeer te brengen. Eén ding is zeker…Geen natuurkerstboom meer in je huis. Elk jaar weer achter zo’n boom aan en binnen een week ligt je huiskamer vol met dennennaalden. Daar wil je dus van af. Xmasdeco is dé leverancier die kan zorgen voor een kerst waar je niet elke dag hoeft te stofzuigen. Lekker simpel een kwaliteitsboom opzetten die je elk jaar weer uit de kast kunt halen. Prachtige bomen, met of zonder sneeuw.

De alles-in-één pakketten

Uniek bij Xmasdeco zijn de alles-in-één-pakketten. Gemak dient de mens! Voor bij je thuis of op kantoor wordt deze kunstkerstboom geleverd in een prachtige doos om in te bewaren, plus alle versierselen in de door jouw gewenste kleur. Naar eigen inzicht versier je deze boom op professionele wijze en creëer je zo je geheel eigen boom. Géén naalden die uitvallen maar een kwaliteitsboom die elk jaar weer kerstplezier verschaft.

Luxe pakket kerstboom

Een basiskerstboom vertoond al een mooie natuurlijke vorm, maar de luxe kerstboom is niet van echt te onderscheiden. De toevoeging van kunststof “Nordman”-takjes aan het einde van elke tak zorgen voor de niet van echt te onderscheiden uitstraling. De kerstballen van de luxe boom zijn decoratiever en iets groter. Kortom een chique en rijk aanzien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.