Uitgelicht

UITGELICHT NIEUWS:

Zondag 8 november 2009
De Slapende garnaal wordt verneukt!

Met dank aan Prins Willem Alexander vanuit Mexico voor bovenstaand spreekwoord.

Het onbekende vaccin

Er waren eens Joden die werden verzocht een Jodenster te dragen.
‘Slapende’ Joden vonden het een eer om voor Jood uit te komen en droegen de ster.
‘Wakkere’ Joden sloegen alarm omdat hier iets niet klopte. Zij herkenden deze ster!
‘Slapende’ joden vonden dit belachelijk. Voor hen was het maar een (onbekende) ster.
– Eerste vaccinatie golf –

– De pandemie komt na de eerste (onbekende) vaccinatie –
De massa (ook mensen bij de politie, media, regering, academici) zag erop toe dat de ster gedragen werd. De massa kende de ster echter ook niet.
Allemaal werden ze meegezogen in hun plichtsgevoel.
Iedereen moet het (onbekende) vaccin nemen.
– Tweede wereldwijde vaccinatie golf –

Niemand bleek de ster te kennen.
Het uiteindelijke doel was zo verschrikkelijk onmenselijk. Dit had niemand kunnen dromen.

– waarom mag Ab Klink de informatie over het vaccin niet vrij geven, zelfs niet na een kort geding?
– waarom weigert de Poolse Minister President zijn volk dit vaccin te geven, zelfs bij een pandemie?
– waarom slaat de oud minister van volksgezondheid van Finland alarm?
– waarom is de fabrikant sinds kort wettelijk gevrijwaard van verantwoordelijkheid voor de gevolgen?
– waarom accepteren wij dit vaccin toch in goed vertrouwen?
daarom schrijf ik dit bericht.

Dit mocht nooit weer gebeuren !

Ongeloof maakte dit toen mogelijk!
Alleen ongeloof maakt dit ALTIJD mogelijk!

Met dank aan Dennis Houtman, deze tekst van hem is licht bewerkt weergegeven.

Dinsdag 3 november 2009
Verslag Duitse piloot die chemtrails waarneemt

Chemtrails live waargenomen door Duitse piloot van vliegtuig. Twee Globemasters C-17 legden voor de piloot onbekende contrails op 6.000 meter hoogte boven Duitsland.

Klik hier om het verslag van de waarneming door de piloot te lezen.

Met dank aan Peter Vereecke voor de tip!

Zondag 1 november 2009
Peter Stuivenberg in Groningen: lezing Boogeyman 4 november

www.oneheart.nu

presenteert

Peter Stuivenberg

Met de lezing

De Boogeyman

De geschiedenis als complot

Woensdag 4 november 2009

Journalist en auteur Peter Stuivenberg laat zien hoe de heersende elite met hongersnood, oorlog en terreur de wereldmacht naar zich toe trekt. Onder de woorden globalisering, vrijheid en democratie worden van landen en volkeren geld, olie en voedsel afgepakt. Perioden van inflatie en deflatie volgen elkaar op en met de prijs van basisproducten wordt naar hartelust gemarchandeerd.

De elite bestaat uit een groep bankiers en industriëlen, die is georganiseerd in wat president Bush een nieuwe wereldorde noemt. De elite schept chaos en manipuleert de media, omdat u niet mag weten hoe zij de Russische Revolutie organiseert, Hitler aan de macht brengt, de Japanse aanval op Pearl Harbor bedenkt en de Tweede Wereldoorlog financiert. Of hoe zij op 11 september 2001 twee boeiings in de Twin Towers parkeert en zo de Derde Wereldoorlog tegen het terrorisme start. U mag er niet achterkomen dat de holocaust is gefraudeerd, hetgeen de Poolse president Lech Walesa in 1995 zo boos maakt dat hij het dodental van Auschwitz met 2,5 miljoen omlaag brengt. En ook moet verborgen blijven hoe tijdens de Golfoorlog in Irak nucleaire wapens zijn gebruikt waarna 500.000 kinderen onder de 5 jaar aan kanker sterven en hoe economisch en-of militair 15 landen waaronder Iran worden bezet.

Dit anti globaliseringboek zet de wereldgeschiedenis op zijn kop en klaagt de elite aan. Peter onderbouwt zijn visie met messcherpe analyses, die door een literatuurlijst van honderden boeken en artikelen wordt ondersteund. Op bijgesloten DVD vindt u achtergrondinformatie, vele unieke en gedetailleerde organisatieschema’s, spraakmakende 11 september documentaire video’s en een schokkend videofragment over het oppakken, spoorloos laten verdwijnen en martelen van onschuldige mensen. www.theboogeyman.eu

Peter Stuivenberg zeilt sinds 1989 over oceanen, leed schipbreuk in de Golf van Aden, filmde mensetende tijgers in India, zwierf te paard door de Andes en zeilt met Maaike Kallenborn (schilderes, foto- en videografe, specialist digital imaging, kunstacademies in Nederland en Rusland, ex-worldcup surfster) in de open-50 CrossRoads over oceanen. Het duo organiseerde expedities door de Sahara woestijn en het Amazone oerwoud (in voorbereiding The Great Rift Valley van Mozambique tot Israël) en woonde in Nederland, Bonaire, Suriname, de Azoren en Brazilie tot zij neerstreken in Zuid Afrika.
Peter schreef de afgelopen 20 jaar honderden, zo niet duizenden artikelen in human-interest magazines en kranten. Sinds 1994 schreef hij voor Elmar Publishers de volgende boeken, die werden geïntroduceerd door televisie en radio programma’s, kranten en tijdschriften, zoals ‘n Wereld Onder Zeil, Steve Brown, Drugsbaron in Spijkerbroek, Smokkelen en Witwassen, Centen Graaien, In het Westen Huilt de Condor, Lindsey het dagboek van een tienerhoertje, De Ring, Guyamiri, Heimwee naar de Horizon en Offshore Zeilen Tips & Trucs.

Locatie: de Holm
(let op! Niet zoals gewoonlijk in huis de Beurs)

Folkingestraat 9 in Groningen

Woensdag 4 november om 19:30 uur

Entree: € 10,=

Info: www.oneheart.nu

 

Maandag 19 oktober 2009
One World Government in December via Climate Control treaty?

On October 14th 2009, Lord Christopher Monckton, a noted climate change expert, gave a presentation at Bethel College in St. Paul, MN in which he issued a dire warning regarding the United Nations Climate Change Treaty which is scheduled to be signed in Copenhagen in December 2009.

Maandag 5 oktober 2009
Belangrijk opsporingsbericht!

Dit bericht komt van Peter Vereecke, een oud burgemeester uit België:

Geachte dames en heren,

Op 17 augustus heb ik klacht neergelegd met burgerlijke partijstelling bij onderzoeksrechter Jean-Claude Claeys van Gent wegens het opzettelijk en systematisch in de atmosfeer brengen van chemische en biologische stoffen die nefast zijn voor de volksgezondheid.

Hiervoor is een dossier geopend met als referte 185/09.

Concreet gaat het over het fenomeen van de chemtrails, dat bij meer en meer burgers bekend is geworden o.a. dankzij de aandacht die u er heeft willen aan geven, waarvoor mijn oprechte dank !

Sindsdien heb ik in relatie hiermee een zekere bekendheid gekregen als de ‘chemtrailburgemeester’ tot zelfs in USA! Als je op youtube dit begrip intikt, zie je mij overigens in een interview hierover.

Ik had op voorhand aangekondigd hierover op een open manier te zullen communiceren, wat ik hierbij doe naar aanleiding van een zeer belangrijke oproep.

Ik heb ondertussen een onderhoud gehad met de federale politie, die het onderzoek concreet zal uitvoeren onder gezag van de onderzoeksrechter en eventueel in samenwerking met de federale politie van Brussel-nationaal. Tijdens dit gesprek is mij duidelijk geworden dat men de klacht zeer ernstig neemt en het onderzoek ook zeer serieus zal voeren!

Het betreft hier dus een misdrijf dat weliswaar publiekelijk boven de hoofden van iedereen wordt gepleegd maar waarbij het nu in een eerste fase uiterst belangrijk is dat men zo vlug mogelijk over zoveel mogelijk gegevens kan beschikken, die zo CONCREET MOGELIJK moeten zijn om op basis hiervan de daders te kunnen identificeren.

Vandaar dat ik jullie met aandrang vraag om dit wellicht eerder ongewoon, maar extreem belangrijk opsporingsbericht te willen kenbaar maken via jullie medium.

Iedereen die chemtrails (dus die dikke strepen, die in de lucht gesproeid worden, die uitwaaieren en lang blijven hangen ) in het luchtruim waarneemt TERWIJL ZE GEPRODUCEERD WORDEN, wordt verzocht

* hiervan zo vlug mogelijk aangifte te willen doen bij de lokale politie

* dit te laten vaststellen in een pv, wat de politie WETTELIJK VERPLICHT is te doen !

* dit proces-verbaal te laten linken aan de klacht van Peter Vereecke bij de onderzoeksrechter Claeys te Gent ( dossiernummer 185/09 )

* zo nauwkeurig mogelijk te zijn : op welke plaats je tussen welke tijdstip ( uur en minuten ) ‘sproei’-vliegtuigen hebt zien passeren vanuit windrichting X naar windrichting Y

* te vragen en aan te dringen dat de lokale politie dit zo vlug mogelijk zou willen doorsturen naar onderzoeksrechter Claeys

De medewerking van de bevolking is dus ABSOLUUT ESSENTIEEL om deze misdaad in kaart te kunnen brengen en de verantwoordelijken te kunnen identificeren!

Hierbij herhaal ik ook nog eens mijn oproep dat mensen die andere nuttige inlichtingen of tips kunnen geven, zich altijd met mij kunnen in verbinding stellen .

In het bijzonder richt ik mij tot mensen, die iets te maken hebben

* met het vliegwezen als piloot, onderhoudsmechanieker, luchtvaartleider

* met de luchtmacht, ministerie van defensie of Navo

* politie- of recherchediensten

Ik garandeer desgewenst absolute discretie en/of anonimitieit !

Tenslotte wil ik nog eens onderstrepen en benadrukken :

1° het gaat niet om de normale uitlaatgassen van vliegtuigen, waarvan enkel op een hoogte van 10 km de aanwezige waterdamp kortstondig kan bevriezen. De sproei-vliegtuigen situeren zich beduidend lager : op ongeveer 5 km hoogte.

2 ° het gaat hier om een acute en zeer reële bedreiging van de gezondheid van iedereen

CONCLUSIE: ik vraag, smeek, ‘eis’ met evenveel vriendelijkheid als aandrang dat jullie aan dit opsprongsbericht de aandacht zouden willen besteden die het echt nodig heeft !

Klik hier voor het document met de informatie over chemtrails op een rijtje.

Info over de door hem opgerichte BELFORT groep – Citizens in Action

klik hier voor het document met de klacht voor de onderzoeksrechter.

Maandag 5 oktober 2009
Ontbindingsrekest Commissie Elektromagnetische Velden
Nederlandse Gezondheidsraad

Prachtige, schrijnende en noodzakelijke actie van rechtsbureau BAWA. Deze commissie heeft zichzelf inmiddels zo in de nesten gewerkt met onwetenschappelijke en tegestrijdige statements en daarnaast jarenlang verzuimd notie te nemen van een aantal belangrijke wetenschappelijke uitkomsten inzake stralingsrisico’s, dat ontbinding niet meer dan billijk is. Lof voor BAWA die zijn nek hiervoor uitsteekt!

Klik hier voor het ontbindingsrekest.

Maandag 5 oktober 2009

Marianne Thieme van de partij voor de Dieren heeft kamervragen aan Klink gesteld over de vaccinaties met betrekking tot de Mexicaanse griep. Désirée geeft in dit stuk forse context voor de verhalen van Klink en in dit document brengt ze data van verschillende bronnen bij elkaar uit waarmee ze die context onderbouwt.

Maandag 5 oktober 2009
Everything = OK

Zondag 4 oktober 2009
Capitalism: a love story

A new powelfull movie by Michael Moore. Below there is a quote from his blog from yesterday:

“Last night, there were many reports of spontaneous cheering throughout the film in nearly all the theaters. Theater managers reported difficulties in getting people to clear the theater lobby afterwards because groups of total strangers assembled to passionately discuss what they just saw. One manager wrote to me and said, “It’s a good thing we carry Gummy Bears and Junior Mints at the concessions stand instead of pitchforks and torches! These crowds were ready to march over to the local Citibank and do something!” Another manager said a crowd in the lobby formed around the little Chase ATM machine next to his popcorn stand and started to “yell at it.” Jeez! (Click here to see some of the cell phone photos fans have sent from various theaters around the country last night.)

Here’s what I’ve heard the most about last night: Audiences were stunned and shocked by many of the things I reveal in the movie — stuff that the networks have refused to show them — even though they have the footage! They purposely withhold this news from you, the public. And because I dare to show it, some networks now refuse to license any of their footage to me. So I get my hands on it and put it in the movie anyway. I truly don’t care. I’m sick and tired of the truth not being told to the American people — and I am willing to suffer whatever the consequences come my way because I showed it to you. Fortunately we have “fair use” laws in this country that have kept my hide out of court so far. There is something so patently wrong with not being told what Wall Street and Corporate America are up to. If you go see “Capitalism” tonight, you’ll see what I mean. You will alternately have your head spinning and then find yourself laughing your ass off!”

Trailer Capitalism: a love story (2 min)

Woensdag 30 september 2009
Puike folder over vaccinaties

Ground Crew Amsterdam heeft samen met www.kiesbewust.wazzup.nl een folder gemaakt om het publiek informatie over vaccinaties te geven die niet of nauwelijks in de grote media te vinden is.

Deze folder is uitstekend geschikt om je familie, vrienden, buren, collega’s, lokale politiek en -media te informeren. Doe mee en druk hem af bij je lokale print-winkel om te verspreiden!!

Dinsdag 29 september 2009
Secret images: The Orion Conspiracy

De foto serie “Secret images” bleek van de website the Orion conspiracy te komen. Een prachtige en intrigerende website met dito film. Met dank voor de tip aan Michael Bakker!

Klik hier om 48 foto’s te bekijken. 5 Mb Op de website staan er nog veel meer. Enjoy!

Dinsdag 29 september 2009
Spiritual revolution

Ludieke publieke actie in Engeland rond bewustmaking verplichte vaccinaties:

Geinspireerd? Nederland kan ook zulke acties gebruiken…

Vrijdag 25 september 2009
New Swirled Order

Prachtige graancirkel docu (2009) met o.a. Bert Janssen. Echt de moeite waard!

New Swirled Order (50 min)

Vrijdag 25 september 2009
Wat is waar over de Codex verhalen?

Door Ger Mannie

Op dit moment spelen er belangrijke zaken op het gebied van
voeding en gezondheid. Verondersteld wordt dat er op 31 december
2009 wetgeving van kracht wordt waardoor vitaminen en mineralen
voedingssupplementen met hoge doseringen van de markt worden
gehaald. Maar is dat wel waar? En wat wordt ons nog meer verteld
waarvan we ons moeten afvragen wat er nu werkelijk gaat
veranderen door die Codex Alimentarius? Je ziet dan ook dat er een enorme informatiestroom op gang is gekomen waarin iedereen zijn of haar mening wil geven over de Codex. En die iedereen is werkelijk iedereen. De intentie om te informeren lijkt de enige overeenkomst: mensen informeren over gevaren en hoe ze het beste kunnen
handelen om niet ziek te worden en gezond te blijven. Maar de voortdurende vraag bij velen is wat nu de werkelijk juiste informatie is en wie kun je vertrouwen als informatiebron.

Klik hier om het gehele artikel te lezen

Eventuele reacties kunnen naar

Dinsdag 22 september 2009
Ground crew conference: October 10-11 Brussels
Creating a new paradigm: because it concerns you!

With a long list of fabulous, knowledgable and inspiring speakers!

Dinsdag 22 september 2009
Interview with David Icke

David Icke Interview with Freedom Central in September 2009 in Amsterdam, along side his speaking event David takes time to give detailed information regarding the state of the planet and humanity in general. With some new insight and fresh information which appears in his new book.

Part 1 of 14

Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 |
Part 10 | Part 11 | Part 12 | Part 13 | Part 14

With many thanks to Mark Pages for the tip!

Dinsdag 22 september 2009
Now in USA mainstream media: the police state, martial law, fines, mass quarantines and force vaccinations…

Compilation of mainstream news in the US concerning the flu. Please take caution and help wake up others:

Met dank aan Albert Toby voor de tip!

Maandag 21 september 2009
Verzliezen wij bij verplichte vaccinatie ons zelfbeschikkingsrecht?

Door Viathou Peletier

Tijdens een recent verblijf in Frankrijk, nam ik kennis van een uitgelekt document van de Franse overheid waaruit blijkt dat ‘vrijwillige’ vaccinatie tegen de Mexicaanse griep op het laatste moment (eind september 2009) toch wordt afgedwongen. De plannen daarvoor zijn in een vergevorderd stadium. Een speciale volg- en opsporingsprocedure via de wettelijk verplichte, met een microchip uitgeruste Franse medische ID card, gaat nauwkeurig registreren wie het vaccin ontvangen heeft en wie niet. (www.theflucase.com). Iedereen komt aan de beurt.

Lees hier de rest van het artikel.

Dit artikel is gepubliceerd in het tijdschrijft Spiegelbeeld van oktober 2009

Maandag 21 september 2009
Een evolutionaire crisis: de grootste uitdaging ooit!

Door de werkgroep 9-9-9

Dr. Ghislaine Lanctôt uit Canada, kortweg dr. Ghis, is een luis in de pels van de medische gevestigde orde. Een vrouwelijke arts die 25 jaar lang gepassioneerd haar vak heeft uitgeoefend met veel liefde voor haar patiënten. Gaandeweg ontdekte zij vele misstanden, waardoor ze haar vertrouwen in het huidige medische systeem heeft verloren. Haar boek The Medical Mafia: how to get out of it alive and take back our health & wealth 1 is een alarmerende aanklacht tegen de huidige gezondheidszorg, die volgens haar ziekmakend en ethisch failliet is.

Lees hier de rest van het artikel.

Dit artikel is gepubliceerd in het tijdschrijft Spiegelbeeld van oktober 2009

Zondag 20 september 2009
Historic event: Awake & Aware in LA

You can find all the video’s of the historic event that just took place in LA here: http://www.ustream.tv/channel/project-camelot

Two of the many highligst are embedded below.

Alex Collier:

Bob Dean (starts after 16 min)

Zondag 20 september 2009
Forced vaccinations: a whistleblower’s warning

reposted by Project Camelot

The original poster of the video was endtimes777 – a very brave young woman. She is (as far as we know) a 37 year old Army Engineer and over the weekend of Sept 12-13 in the LA are attended a drill with colleagues, including California Highway Patrol, LA County Sheriffs, and LAPD.

One of these colleagues told her that he had recently been training to establish roadblocks in the LA area. She references the testimony of former State Trooper Greg Evensen here:

http://youtube.com/watch?v=P3DpNBToYl4

…and shows clearly readable documentation and a photo (taken by her colleague) of what she states is an RFID tracking device, more information about which is here:

http://cejayeng.com/products.php?id=59

http://sovereign-publications.com/s-l…

http://blutube.policeone.com/Clip.asp…

http://soldiersystems.net/tag/cejay-e…

It’s a little unclear what information she has learned at first hand and what she’s learned from others whom she trusts. She states that she knows that the dates for the two waves of forced vaccinations are October 15 and November 15. It’s not stated how she knows this. However: the information reported seems credible and if true, could not be more important.

Watch carefully and please distribute widely. If you do so, please copy the above information – which is important to understand clearly.

We ask the young woman concerned to contact us at so that we can talk to her personally in full confidence.

Woensdag 2 september 2009
Fox goes real: Glenn Becks speaks without fear

Amerika wordt langzaam wakker. Dit was gewoon op de Amerikaanse tv. (7 min):

Met dank aan Marco Metselaar voor de tip!

Woensdag 26 augustus 2009
Geet Pantone engine concept

Andreas Kalcker decided to figure out wether any of the inventions published on the internet could actually be proven to work. In his first project he combined the GEET and Pantone inventions, adaptations on a gasoline engine. Not only he proved it works, he demonstrated his version on a generator at our first State of the Planet conference. His blog is www.hydronica.blogspot.com and the blueprint is freely available.

His message? “If you want to raise your consiousness, you have to raise your ass!”

Source: GroundCrew.nl

Woensdag 26 augustus 2009
De invloed mobiel bellen op je bloed

In dit filmpje kun je zien wat er met bloed gebeurt tijdens het gebruik van een mobiele telefoon gedurende 30 minuten.

Na 6, 17 en 29 minuten werd er nieuw bloed achter het oor afgenomen. De test is uitgevoerd met een Nokia GSM 1800mhz en de HC-4000 live microscoop. Het kan worden herhaald met dezelfde resultaten. Na 17 minuten kan het bloed worden vergeleken met dat van iemand die een zware griep met koorts heeft.
Mensen die verstand van bloed hebben worden uitgenodigd om deze pagina te bekijken en hun bevindingen met Arjen Witzel, de maker van deze video, te delen.

Zondag 16 augustus 2009
Willen Wij Weten interview with Project Camelot

What we could see unfolding since the start of Project Camelot, is a very open, genuine and really extraordinary process in which high level secrecy is shared with the world in a very real, alive and grassroots fashion.

The body of whistleblower testimony that they’ve been building since the start is just beyond comprehension. If you’re not familiar with their work, you can check out their website at projectcamelot.org and it may be wise to arrange a holiday for at least a couple of weeks, because there is easy over 100 hours of VERY interesting video and audio, all put into context and once you begin, there’s no stopping untill you’ve seen them all. Having done that, your view of the World we live in, whatever your background is, is likely to be drastically changed.

Through their work, previous separate area’s like conspiracy, spiritual growth, free energy and ufology, are integrating more and more, in a way that is taking exopolitics to a new level of wholeness.

This interview goes into more personal details of their lives and work than is usual in Project Camelot interviews.

I’ve enjoyed it a lot and hope you will too!

Amsterdam, August 2, 2009 (1 hour, 9 minutes)

With many thanks to Dan Bender who produced the video for us
and Barbara Schiess for her camera work!

Maandag 10 augustus 2009
Vaccineren of niet vaccineren?

Dit artikel wil een ondersteuning zijn in de meningsvorming bij de keuze van het al dan niet vaccineren tegen de ‘Mexicaanse griep’.

De werkgroep ‘WijWordenWakker’ hoopt met dit uitgebreide artikel primair een brede discussie op gang te brengen in Nederland en België. Het gaat om een buitengewoon ernstige kwestie, die ieders aandacht verdient.
De werkgroep geeft geen adviezen inzake dit onderwerp, mede gezien het feit dat er geen arts deel van uitmaakt. Gezien de buitengewone urgentie van het onderwerp, wordt dit artikel ter beschikking gesteld aan websites in binnen- en buitenland. Er is geen tijd te verliezen. Het is ook verzonden naar diverse politici, overheidsinstanties, media, tijdschriften en kranten in Nederland en België, zodat een groot publiek zich op de hoogte kan stellen van wat zich momenteel afspeelt. Iedereen is vrij dit artikel te kopiëren en te verspreiden onder vermelding van www.wijwordenwakker.org. Het copyright ligt bij de werkgroep.

Klik hier voor het gehele artikel.

Dinsdag 21 juli 2009
Tijn’s Spoedcursus Verlichting

In dit waarlijk innerlijke avontuur passeert bijna alles de revue. Oost en west, oeroud en eigentijds, oorlog en vrede, non-dualisme én actie. Tijn Toubers eigen pad liep via sex, drank en luxe naar gedisciplineerd mediteren en het celibaat, om uiteindelijk verlicht terug op aarde te belanden en weer vrijt, danst, zingt en feest! Naast zijn persoonlijke inzichten belicht hij die van de vele meesters, wijzen, verlichten en vrienden die zijn pad kruisten, in hun grootse, maar vooral ook alledaagse momenten.

Een zeer breed spectrum aan uiterst waardevol gedachtegoed is in dit boek heel gecomprimeerd bij elkaar gezet, op een sprankelende en boeiende wijze verhaald, zoals alleen iemand die het allemaal doorleefd heeft dat kan. WAUW! Of je nu veel, weinig of helemaal geen spirituele achtergrond hebt, je doet jezelf een groot plezier met dit boek. Het mag worden gezien als een uitnodiging en concrete uitdaging om het leven voor de volle 100% aan te gaan. Doe je mee?

Lees hier een inspirerend hoofdstuk uit het boek.

Je kunt hier een gesigneerd exemplaar van het boek (zonder meerkosten) bestellen.